Top Web Hosting

.

Elérhetőségek

Cím:
8000 Székesfehérvár
Deák Ferenc u. 11.
Tel.:
+36-22/315-012

+36-70/198-6333

E-mail:
titkarsag@jaky.hu

OM-kód: 203053
Iskola azonosítója: 072105

GPS:
szélesség: 47.188656
hosszúság: 18.420084

Iskolánk helye - megtalálása

Iskolánk

Hamarosan...

Jún.19-21: 12.C. és 12.D. szóbeli érettségi vizsgák

Jún.26-28: 12.A. szóbeli érettségi vizsgák

Jún.30.: Tanévzáró értekezlet

 

 

 


Jáky Könyvtár

Katalógusunk online böngészhető.

Rendkívüli álláshirdetés


Székesfehérvári építőipari mérnöki iroda keres minimum magasépítő technikus végzettségű munkájára igényes, nagy munkaképességű AutoCAD-es szerkesztő-rajzoló kollégát fő állásba, hosszú távra.
Auto-CAD, Word, Excel felhasználói szintű tudása elengedhetetlen feltétel. Auto-CAD Architectural ismerete előny.
Elsősorban építészeti, statikai és villamos tervek szerkesztése-rajzolása lenne a feladat. Gyors tanulóképesség és mielőbbi önálló munkavégzés szükséges.
Fiatalos, vidám hangulatú irodában biztos folyamatos munkahely. Nem a szigorú munkaidő keret kitöltése a lényeg nálunk, hanem az adott munka elvégzése a lehető legrövidebb határidővel.

Bérezés a kezdeti betanuló 1-3 hónap próbaidő után fix bér + prémium.

Amennyiben érdekli a betöltendő munkakör, kérjük, hogy önéletrajzát és motivációs levelét fizetési igényének megjelölésével a tendercad@gmail.com e-mail címre küldje el.

Forrás Kft.

 Címlap Közzétételi lista A tanulmányok alatti vizsgák tervezett ideje
PDF Nyomtatás E-mail

A tanulmányok alatti vizsgák tervezett ideje

Az osztályozó vizsga tantárgyankénti, évfolyamonkénti követelményeit az iskola által alkalmazott kerettanterv (helyi tanterv) törzsanyaga tartalmazza. A tanulmányok alatti vizsgákat (különbözeti, osztályozóvizsga és javítóvizsga) január 1-31. és a végzős tanulók és előrehozott érettség vizsgára jelentkezők esetében április 1-30. között, továbbá június 1-30./ augusztus 15-31. között kell megszervezni. Az osztályozó vizsgára jelentkezés egy hónappal a vizsga kezdete előtt az iskola igazgatójának vagy a tagintézményvezetőjének írásban benyújtott kérelem alapján történik.

A nem végzős tanulóknak a hiányzások miatti osztályozó vizsgái május utolsó és június első hetében kerülnek megszervezésre.

A javítóvizsgákat augusztus 15-31. között kell megszervezni.

Az osztályozóvizsga sikertelensége esetén a vizsgát követő egy hónapon belül kell a javítóvizsgát megszervezni. A vizsga időpontja megtudható a tanévzáró ünnepélyen, illetve megismerhető az iskola honlapján, illetve kapuján elhelyezett hirdetményből.

A magántanulónak az adott félév végét megelőző két hétben osztályozóvizsgát kell szervezni. A magántanuló javítóvizsgát augusztus 15-31. között tehet.

Az iskola igazgatójához benyújtott egyéni kérelmek elbírálása után, az igazgató engedélyezheti a fent meghatározott vizsgaidőpontoktól való eltérést.

Az OKJ-s képzéseken a félévzáró vizsgák és a javítóvizsgák a képzési programok által meghatározott időben zajlanak.

 
bottom

Támogatja a Exchange Hosting Projector Lamps & TFeri.hu. Valid XHTML and CSS.