Top Web Hosting

.

Elérhetőségek

Cím:
8000 Székesfehérvár
Deák Ferenc u. 11.
Tel.:
+36-22/315-012

+36-70/198-6333

E-mail:
titkarsag@jaky.hu

OM-kód: 203053
Iskola azonosítója: 072105

GPS:
szélesség: 47.188656
hosszúság: 18.420084

Iskolánk helye - megtalálása

Hamarosan...

V.1.: Munkaszüneti nap

V.4.: Utolsó tanítási nap végzősöknek

V.4.: Osztályozó értekezlet végzősöknek

V.5.: Bolond ballagás

V.6.: Ballagás

Jáky Könyvtár

Katalógusunk online böngészhető.

Rendkívüli álláshirdetés


SzFSzC. Jáky József Szakgimnázium

Iskolánk délutános takarítónőt keres 8 órában.

Érdeklődés esetén, kérjük adjon be iskolánkba egy önéletrajzot.


PRACTICAL KFT.

Veszprémi székhelyű mélyépítéssel foglalkozó cég vagyunk. Több területre is keresünk frissen végzett munkatársakat:

- építésvezető munkakör:

feladatai: meghatározott munkaterület helyi irányítása, az esetleges alvállalkozók koordinálása, építési napló vezetése, munkaterület gép- és létszámigényének meghatározása, kitűzések elvégzése, munkatársak és gépek  munkálatainak irányítása

- műszaki előkészítő munkakör:

feladatai: az ajánlatkérések feldolgozása, felmérések beárazása, árajánlatok kezelése, közbeszerzési pályázatok elkészítése

Középfokú mélyépítési vonalon végzett tanulmány előny, de nem feltétel.  
Önéletrajzokat a munkaugy@practical.hu e-mail címre várjuk.

 


 


Címlap Jáky 65
Jaky65 PDF Nyomtatás E-mail

Jáky 65

Jáky 65 záró

Meghívó

Tisztelt Érdeklődők!
2015. május 27-én 16 órától a Jáky Emlékév előadássorozat következő előadója Igari Antal Fejér megye főépítésze lesz. Előadásában a Baltikumot-Észtországot, Lettországot, Litvániát utazhatjuk végig építész szemmel, megismerve történelmi emlékeit, nevezetességeit. Ez a vidék gazdasági és történelmi értelemben virágzó térségnek számított és számos értékkel büszkélkedhet. Az előadásra minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Tisztelettel: Jáky Emlékbizottság

Jáky 65 meghívó

A www.szekesfehervar.hu cikke és képgalériája ünnepi gálamúsorunkról!

Életmű díjasok

Életmű díjasaink: Varga Imre, Császárné Boros Erzsébet és Filep László.

Jáky 65 gála 1

Jáky 65 gála 3

Milcse.hu fotóalbuma! Köszönet a képekért Koósz Milánnak!

Életmű-díjasok

Fejér Megyei Hírlap 2015.03.30-i cikke

Oklevél1

Előző programjaink...

 

Meghívó

2015. február 25-én 16 órai kezdettel tartjuk a Jáky emlékév következő előadását az intézmény dísztermében, a „Népi építészet örökzöld tanulságai” címmel. Előadó Grátz Antal építészmérnök. A programra nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt, szakmabelit. A programmal egyidejűleg a témához kapcsolódó kiállítás is megtekinthető. Az előadást követően az alábbi témában kötetlen konzultációt, gondolat cserét szervezünk.

„Építő hitvallás

Bizonyossá vált számomra, hogy az, amit népi építészetnek nevezünk – hiába ítélték száműzetésre – az emberi hajlékkészítésnek korántsem idejétmúlt módja. Ellenkezőleg. Építési elvei örökzöldek, mindig is hatni fognak és mindig is használhatók lesznek, mert népi építészetünk, közelebbről építészetünk – hiszen mi vagyunk a nép – elvei mélyen bennünk gyökereznek: istenadta, kitörölhetetlen ősképek. Munkánkon keresztül biztonságos otthonokká alakulnak, melyek emberi léptékűek és barátságos megjelenésűek lesznek; csupasz és kifejezéstelen falak helyett pedig imát és varázslatot sugárzó, beszédes homlokzatokkal tekintenek vissza ránk.

Igen. A vakolathímekbe vagy deszkaoromzatokba szerkesztett jeleknek olvasatuk van. Nem díszítenek, hanem megidéznek – „kevés jellel sok értelmet”.

Grátz Antal építészmérnök”

Székesfehérvár, 2015. február 13.

A programra sok szeretettel várunk mindenkit, az Emlékbizottság nevében.

 

Puska József                                                                                       Szabóné Szommer Ildikó

FMKIK Építőipari Tagozat elnöke                                                          Tagintézmény-vezető

Jáky Emlékbizottság tagja                                                                 Jáky Emlékbizottság tagja

 


 

Tisztelt Érdeklődők!

A mai napon 2015 január 28-án 16 órakor hivatalosan is kezdetét vette iskolánk 65 éves ünnepi eseménysorozatának nyitó rendezvénye. Az emlékév megnyitásakor Szabóné Szommer Ildikó tagintézmény-vezető és Puska József a FMKIK Építőipar Tagozat Elnöke köszöntötte a nagy örömünkre szép számmal megjelent érdeklődőket, vendégeinket és a média képviselőit. Az emlékév első előadásában Csutiné Schleer Erzsébet főépítész, műemlékvédelmi szakmérnök "Bory Jenő, mint a vasbeton úttörője" címmel egy érdekfeszítő, színvonalas, színes, építészeti remekekkel, képekkel illusztrált előadását hallgathattuk meg és bepillantást nyerhettünk az építészet egyik székesfehérvári emlékhelyére a Bory-várba, ahol a "kövek beszélnek". Nagy örömünkre elfogadta meghívásunkat és jelenlétével megtisztelte megnyitó ünnepségünket Bory Jenő szobrászművész és építészmérnök unokájának felesége Ágoston Béláné, és Rostási-Szabó Rita a művész dédunokája. Az előadással egyidőben megnyitott kiállítást még egy hétig látható iskolánk kultúrtermében a Bory-vár rekonstrukciós tervrajzáról, fotóiról. A következő előadáson 2015 február 25-én egy másik fő építőanyaggal a fával, annak felhasználási lehetőségeivel és titkaival ismerkedhetünk meg Grátz Antal építész előadásában, amelyre minden érdeklődőt tisztelettel meghívunk.

Jáky emlékbizottság

 

Jáky 65 - 1 Jáky 65 - 2 Jáky 65 - 4
Jáky 65 - 3 Jáky 65 - 4

Fehérvár TV riportja:
http://www.fehervartv.hu/video/index/12774

A Fejér megyei Hírlap cikke: (szkennelt verzió) Jaky 65 - 6

 
bottom

Támogatja a Hosted Exchange Projector Lamps & TFeri.hu. Valid XHTML and CSS.